AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon aldığını görmek

Kahve falında telefon aldığını görmek

Kahve falında telefon aldığını görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefon aldığını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren olumlu gelişmeler veya bir değişiklik iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında birinin bana telefon aldığını görmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin telefon aldığını görmek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine inanılır.

Kahve falında telefon satın aldığını görmek kötü günlerinin biteceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının telefon aldığını görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine delalet eder.

Kahve falında telefonla aldatılmak amaçlarının da gerçekleşeceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonu aldığını görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında yeni telefon aldığını görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine inanılır.

Kahve falında yeni cep telefonu aldığını görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir