AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının telefon aldığını görmek

Kahve falında arkadaşının telefon aldığını görmek

Kahve falında arkadaşının telefon aldığını görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, hızlanacağına, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, talihin yüze güleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının telefon aldığını gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girilebilir.

Kahve falında arkadaşının telefon aldığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonu aldığını görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeni telefon aldığını görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bana telefon aldığını görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon satın aldığını görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefon aldığını görmek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine işarettir.

Kahve falında yeni bir telefon aldığını görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, aydınlanacağına delalettir.

Kahve falında yeni cep telefonu aldığını görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir