AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta üzüm görmek

Kahve falında ağaçta üzüm görmek

Kahve falında ağaçta üzüm görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta üzüm gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi ihmal edebilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan üzüm toplamak solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, ters giden olayların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kara üzüm ağacı görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan siyah üzüm toplamak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan üzüm koparıp yemek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında üzüm ağacını görmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına alamet eder.

Kahve falında üzüm ağacı dikmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ağaçta üzüm yemek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçta siyah üzüm görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir