AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan siyah üzüm toplamak

Kahve falında ağaçtan siyah üzüm toplamak

Kahve falında ağaçtan siyah üzüm toplamak işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, hayatını yoluna koymaya, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, planlı ve programlı davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan siyah üzüm toplamak gördüyseniz:

  • Ne kadar isterseniz isteyin tepkilerinizi kontrol altına alamayabilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan siyah üzüm toplamak eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan üzüm toplamak iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, rızkının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta siyah üzüm görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında siyah üzüm toplamak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, ele geçecek haram mal ve paraya işarettir.

Kahve falında siyah üzüm topladığını görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah üzüm toplamak ve yemek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan siyah erik toplamak rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, sorunların ardı ardına geleceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan siyah incir toplamak çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir