AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan üzüm toplamak

Kahve falında ağaçtan üzüm toplamak

Kahve falında ağaçtan üzüm toplamak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, hayallerine ulaşacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan üzüm toplamak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek hareket edecek gibi duruyor, yenilik yapmak istiyorsunuz.

Kahve falında ağaçtan üzüm toplamak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan siyah üzüm toplamak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına delalet eder.

Kahve falında üzüm ağacını görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında üzüm ağacına çıkmak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara üzüm ağacı görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, fedakârlıklar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta üzüm yemek kazançlı bir adım atılacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm ağacı dikmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında ağacında üzüm görmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir