AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta üzüm yemek

Kahve falında ağaçta üzüm yemek

Kahve falında ağaçta üzüm yemek iyi bir zanaatkar olunacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, hayatının iyileşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçta üzüm yemek gördüyseniz:

  • Bazı şeyler size sıkıntı verdiği için kafanızda çılgınca planlar olabilir.

Kahve falında ağaçta üzüm yemek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan üzüm koparıp yemek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta siyah üzüm görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına inanılır.

Kahve falında üzüm ağacını görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine delalet eder.

Kahve falında üzüm ağacı dikmek şifa ve ilaç bulacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan üzüm koparmak isminden sıkça söz ettireceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan siyah üzüm toplamak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında ağacında üzüm görmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir