Kahve falında üzüm ağacını görmek

Kahve falında üzüm ağacını görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm ağacını gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da kurumsal firmalarla ilgili konularda veya seyahatler esnasında ertelemeler ya da aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında üzüm ağacı dikmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan üzüm koparmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan siyah üzüm toplamak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara üzüm ağacı görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yeni bir hayata başlayacağına yorulur.

Kahve falında ağacında üzüm görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta üzüm görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta siyah üzüm görmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında üzüm ağacına çıkmak çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top