AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan üzüm koparıp yemek

Kahve falında ağaçtan üzüm koparıp yemek

Kahve falında ağaçtan üzüm koparıp yemek çok iyi işler yapılacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan üzüm koparıp yemek gördüyseniz:

  • Bazı yöntem veya taktikleriniz karşı direnç duvarına takılıyor olabilir.

Kahve falında ağaçtan üzüm koparıp yemek işlerinde çok başarılı olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulur.

Kahve falında ağaçta üzüm yemek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta üzüm görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan siyah üzüm toplamak kazancının ve rahatlığının daim olacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil üzüm ağacı görmek zenginlik sahibi olunacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına yorulur.

Kahve falında üzüm ağacını görmek şan şöhret kazanacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan üzüm toplamak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine alamet eder.

Kahve falında ağacında üzüm görmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir