AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta siyah üzüm görmek

Kahve falında ağaçta siyah üzüm görmek

Kahve falında ağaçta siyah üzüm görmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, yağmur yağmamasına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, büyük bir mala sahip olacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta siyah üzüm gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda da artış görüluyor.

Kahve falında ağaçtan siyah üzüm toplamak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, huzurun kaçacağına delalettir.

Kahve falında ağaçta siyah üzüm görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm ağacına çıkmak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ağacında üzüm görmek iyi kısmetleri olacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında üzüm ağacını görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan üzüm koparmak işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Kahve falında kara üzüm ağacı görmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm ağacı görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir