AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara üzüm ağacı görmek

Kahve falında kara üzüm ağacı görmek

Kahve falında kara üzüm ağacı görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara üzüm ağacı gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinizi ihmal etme meylinde olabilirsiniz ki, bunun sonucunda ortaya çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Kahve falında kara üzüm ağacı görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine delalettir.

Kahve falında kara üzüm yemek görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına işarettir.

Kahve falında kuru kara üzüm yemek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, malının, parasının ve makamının artacağına yorulur.

Kahve falında kara üzüm çalmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara üzüm yediğini görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine delalet eder.

Kahve falında kara üzüm toplamak ve yemek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para işaret eder.

Kahve falında kara üzüm görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kara üzüm koparmak enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir