AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi süpürge görmek

Kahve falında mavi süpürge görmek

Kahve falında mavi süpürge görmek güzel günlerle tanışılacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi süpürge gördüyseniz:

  • Yapılacak çok sayıda iş olabilir, bir iş planına ihtiyacınız olacak.

Kahve falında mavi süpürge görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına rivayet eder.

Kahve falında süpürge otu toplamak sıkıntılı durumlar geçireceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süpürgeli cadı görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında elinde süpürge görmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına inanılır.

Kahve falında süpürge otu görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında cadı süpürgesi görmek Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süpürge temizlemek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına tabir olunur.

Kahve falında evi süpürgeyle süpürmek önemli ve büyük adımlar atacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir