AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürgesi görmek

Kahve falında süpürgesi görmek

Kahve falında süpürgesi görmek ün ve itibar sahibi olacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, rızkında ve malından olacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında süpürgesi gördüyseniz:

  • Karşınızdaki bazı kimseler size karşı çıkarcı tutumlarda olabilir.

Kahve falında el süpürgesi görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süpürgenin yandığını görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında süpürgesi görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına delalettir.

Kahve falında elektrikli süpürge almak sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süpürge ve kürek görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tel süpürge görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında süpürgeye binmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süpürge kürek görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, zor durumlara düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir