AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge toplamak

Kahve falında süpürge toplamak

Kahve falında süpürge toplamak işlerine bereket geleceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına alamet eder.

Kahve falında süpürge toplamak gördüyseniz:

  • Size göre normal olarak nitelenebilecek sözler veya girişimler karşı taraf tarafından abartılı veya aşırı bulunabilir.

Kahve falında süpürge toplamak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına inanılır.

Kahve falında süpürge otu toplamak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine işarettir.

Kahve falında süpürgeye binmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet süpürgesi görmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, daima ona hürmet göstereceğine inanılır.

Kahve falında süpürge çalmak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında saplı süpürge görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında süpürge istemek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk süpürge görmek istediği arabaya bineceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir