AnaSayfa / Genel / Kahve falında örgülü tel görmek

Kahve falında örgülü tel görmek

Kahve falında örgülü tel görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, kurulu düzeninin olacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine rivayet eder.

Kahve falında örgülü tel gördüyseniz:

  • Sizi üzen hataları telafi için çalışabilirsiniz.

Kahve falında tel örgüye tırmanmak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine işarettir.

Kahve falında tel örgü görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine yorulur.

Kahve falında tel örgülerden atlamak ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında örgülü tel görmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dikenli tel örgü görmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, rızık bolluğu içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında örgü patik görmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalettir.

Kahve falında annemin örgü ördüğünü görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında el örgüsü çanta görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir