AnaSayfa / Genel / Kahve falında tele tırmanmak

Kahve falında tele tırmanmak

Kahve falında tele tırmanmak bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tele tırmanmak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya bazı ilişkileriniz ivme kazanabilir.

Kahve falında tele tırmanmak ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında tellere tırmanmak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına alamet eder.

Kahve falında tel örgüye tırmanmak daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlere tel takıldığını görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, işlerinin yarım kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telli çalgı çalmak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tel örgü görmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında tel kadayıf tatlısı görmek önemli kararlar alınacağına, sağlık ve hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kablo teli görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir