AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel örgülerden atlamak

Kahve falında tel örgülerden atlamak

Kahve falında tel örgülerden atlamak falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, Allah katında yükseleceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında tel örgülerden atlamak gördüyseniz:

  • Kaynakları veya kazançları paylaşarak başkalarıyla birlikte hareket ederek daha çok şey başarabilirsiniz.

Kahve falında tel örgülerden atlamak insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, sağlık ve hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında tel örgüye tırmanmak hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında dikenli tel örgü görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında tel örgü görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında örgülü tel görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tel örgüden atlamak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telden atlamak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tellerden atlamak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir