AnaSayfa / Genel / Kahve falında telden atlamak

Kahve falında telden atlamak

Kahve falında telden atlamak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, zengin bir hayat sürüleceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında telden atlamak gördüyseniz:

  • Partnerinizi olduğu gibi kabul ederseniz içinizde çok başka güzel duygular da uyanabilir.

Kahve falında tel örgülerden atlamak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telden atlamak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işaret eder.

Kahve falında dikenli telden atlamak sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine inanılır.

Kahve falında tel örgüden atlamak falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tellerden atlamak her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçında beyaz tel görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tel kadayıf yemek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında tel toka almak işlerine yeni işler katacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir