AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel örgüden atlamak

Kahve falında tel örgüden atlamak

Kahve falında tel örgüden atlamak dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine inanılır.

Kahve falında tel örgüden atlamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yurtdışı bağlantılı başlıklara ya da yönetimsel değişikliklere bağlı pozisyon değişimleri söz konusu olabilir.

Kahve falında tel örgüden atlamak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, büyük bir başarının elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tel örgüden geçmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, onlar tarafından çok sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında terör örgütü görmek kazancın günden güne artacağına, rahatlığa ereceğine delalet eder.

Kahve falında dikenli telden atlamak daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telden atlamak yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tellerden atlamak kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tel örgülerden atlamak dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine saç teli vermek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir