AnaSayfa / Genel / Kahve falında terör örgütü görmek

Kahve falında terör örgütü görmek

Kahve falında terör örgütü görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına işaret eder.

Kahve falında terör örgütü gördüyseniz:

  • Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Kahve falında terör örgütü görmek anne babanın üzüntü duyacağına, işlerin iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında tel örgüden atlamak kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında tel örgüden geçmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terör olayları görmek ruhsal korkularından da arınacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında terör olmak belki yeni bir eve sahip olunacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet eder.

Kahve falında terör saldırısı görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, esenlik içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında terör eylemi görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine işaret eder.

Kahve falında terör saldırısından kaçmak deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, oğlu evli ise boşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir