AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekneyle karada gitmek

Kahve falında tekneyle karada gitmek

Kahve falında tekneyle karada gitmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, iyi halinin kalmayacağına, onu yalnız bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekneyle karada gitmek gördüyseniz:

  • Kendinizi başkaları ne der düşüncesinden arındırmanız gerekiyor.

Kahve falında tekneyle karada gitmek parasal kaygılardan kurtulacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında karada tekne görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında gemiyle karada gitmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karadenize gitmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karada timsah görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına yorulur.

Kahve falında karada kayığa binmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında karada kayık görmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında karadeniz bölgesini görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir