AnaSayfa / Genel / Kahve falında karadenize gitmek

Kahve falında karadenize gitmek

Kahve falında karadenize gitmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında karadenize gitmek gördüyseniz:

  • Mevcut gelişmeler ilişkilerinizin dayanağının değişmesi anlamına geliyor, hazırlıklı olmalısınız.

Kahve falında gemiyle karada gitmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında tekneyle karada gitmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret eder.

Kahve falında karadenize gitmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında karada canlı balık görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karada sandal görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına delalettir.

Kahve falında karada balina görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında karada köpekbalığı görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karada kayığa binmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir