AnaSayfa / Genel / Kahve falında karada kayığa binmek

Kahve falında karada kayığa binmek

Kahve falında karada kayığa binmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, çalışmalarının beğenileceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında karada kayığa binmek gördüyseniz:

  • Bazı olayları çok farklı açılardan ele alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında karada kayığa binmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, kendisi ile gururlanacağına işarettir.

Kahve falında karada kayık görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına rivayet eder.

Kahve falında karada gemiye binmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemileri karadan yürütmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında karadenize gitmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına yorulur.

Kahve falında karada gemi görmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında karadeniz görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında karadeniz bölgesini görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir