AnaSayfa / Genel / Kahve falında karada tekne görmek

Kahve falında karada tekne görmek

Kahve falında karada tekne görmek onun istediği yoldan gideceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, yolculuğa çıkmaya, uykusuz ve halsiz düşeceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karada tekne gördüyseniz:

  • Bazı konularda güvensizlik hissetseniz bile, bunu diğerlerinin görmemesi gerektiğini unutmamalısınız.

Kahve falında tekneyle karada gitmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında karada tekne görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemiyle karada gitmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına alamet eder.

Kahve falında karada yüzdüğünü görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına alamet eder.

Kahve falında karada canlı balık görmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında karada gemi görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında karada balina görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına işarettir.

Kahve falında gemileri karadan yürütmek insanların alım gücünün azalacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir