AnaSayfa / Genel / Kahve falında karada kayık görmek

Kahve falında karada kayık görmek

Kahve falında karada kayık görmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, sağlığının geri geleceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karada kayık gördüyseniz:

  • Davet edildiğiniz bir yerde bir tatsızlık yaşamanız olasıdır.

Kahve falında karada kayığa binmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karada kayık görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karadenize gitmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gemileri karadan yürütmek iyi geçiminin de bozulacağına, planlarının işe yarayacağına rivayet eder.

Kahve falında gemiyi karada yürütmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karadeniz bölgesini görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında karada balina görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında karadan gemi yürütmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir