AnaSayfa / Genel / Kahve falında teknede uyumak

Kahve falında teknede uyumak

Kahve falında teknede uyumak sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, saygınlık göreceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, mutluluk ve saadete, üzüntüden sonra ferahlamaya, sıkıntılı zamanların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teknede uyumak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ısrarcı hareketleri ya da inatçılıkları nedeniyle zor anlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında teknede uyumak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında gece teknede olmak daha fazla kazanç getireceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında batmış tekne görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Kahve falında tekneden düşmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına inanılır.

Kahve falında tekne gezisi görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında batan tekne görmek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekneyle batmak sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, fakir çocukları giydireceğine delalet eder.

Kahve falında tekne sahibi olmak kendi hataları ile yüzleşeceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir