AnaSayfa / Genel / Kahve falında batmış tekne görmek

Kahve falında batmış tekne görmek

Kahve falında batmış tekne görmek yeni işler peşinde koşulacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında batmış tekne gördüyseniz:

  • Kafasını toplamakta zorlanan kişiler nedeniyle yapabileceklerinizi veya olası olanakları kısıtlamamalısınız.

Kahve falında teknenin battığını görmek emeklerinin karşılığını alacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teknenin batmasını görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet eder.

Kahve falında batan tekne görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, çok kötü hissedileceğine alamet eder.

Kahve falında teknenin batması görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında batmış tekne görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, hayırlı yollara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini teknede görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında tekne kazası görmek sıkıntılara neden olacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında sürat teknesine binmek sözlerinden çıkmayacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir