AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekne sahibi olmak

Kahve falında tekne sahibi olmak

Kahve falında tekne sahibi olmak mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tekne sahibi olmak gördüyseniz:

  • Yeni düzenlemeler, iş birlikleri veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında tekne sahibi olmak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teknenin batması görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekneyle batmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında denizde tekneyle gitmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teknede uçmak arzu ve isteklerine kavuşacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teknenin battığını görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, kısmetin ve talihin açılacağına işaret eder.

Kahve falında teknede oturmak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında tekne kullanmak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir