AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekne gezisi görmek

Kahve falında tekne gezisi görmek

Kahve falında tekne gezisi görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında tekne gezisi gördüyseniz:

  • Bazı konularda istediğinizi almanız veya beklentilerinizin karşılanması zor olabilir.

Kahve falında tekne gezisi görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, geri plana düşeceğine delalettir.

Kahve falında gezi teknesi görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geziye çıktığını görmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında okulla geziye gitmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında geziye katılmak çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında gezi balonu görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okul gezisine gitmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında topluca geziye gitmek halsizleşeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir