AnaSayfa / Genel / Kahve falında batan tekne görmek

Kahve falında batan tekne görmek

Kahve falında batan tekne görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında batan tekne gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir, paranızı korumalısınız.

Kahve falında teknenin batmasını görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında batmış tekne görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına delalettir.

Kahve falında teknenin batması görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına inanılır.

Kahve falında batan tekne görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında teknenin battığını görmek neşesini kaybedeceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tekneyi kaçırmak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teknede görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekneden denize atlamak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir