AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekneden düşmek

Kahve falında tekneden düşmek

Kahve falında tekneden düşmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tekneden düşmek gördüyseniz:

  • Arkadaş ilişkilerinizden hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında tekneden denize düşmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında tekneden düşmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yanan tekne görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tekne görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tekneye binip gitmek kendisiyle de gururlanacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında hız teknesine binmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine delalettir.

Kahve falında tahta tekne görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine alamet eder.

Kahve falında denizi tekneyle geçmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir