AnaSayfa / Genel / Kahve falında teknede kürek çekmek

Kahve falında teknede kürek çekmek

Kahve falında teknede kürek çekmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, onu dinleyeceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında teknede kürek çekmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız size çok şey vaat ediyor.

Kahve falında teknede kürek çekmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nehirde kürek çekmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sandal kürek çekmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sandalla kürek çekmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine alamet eder.

Kahve falında denizde kürek çekmek kızına daima sahip çıkacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında kayığa binip kürek çekmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında suda kürek çekmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sandalda kürek çekmek masraflarının azalacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir