AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde tekneyle gitmek

Kahve falında denizde tekneyle gitmek

Kahve falında denizde tekneyle gitmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde tekneyle gitmek gördüyseniz:

  • Kendinizi bir an da farklı olayları anlamaya veya açıklamaya çalışırken bulabilirsiniz.

Kahve falında denizde tekneyle gitmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına yorulur.

Kahve falında tekneyle gitmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekneyle karada gitmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine işaret eder.

Kahve falında tekneye binip gitmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz teknesi görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına yorulur.

Kahve falında denizde tekne sürmek ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde teknede olmak zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında denizde tekneye binmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir