AnaSayfa / Genel / Kahve falında teknenin battığını görmek

Kahve falında teknenin battığını görmek

Kahve falında teknenin battığını görmek kudret sahibi olacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, bereketli yağmurlara, dertlerinin şifasını bulacağına, eğer işsizse iş bulacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında teknenin battığını gördüyseniz:

  • Size yük olan ya da sizi engellemeye çalışan kişilere izin vermeyin.

Kahve falında batmış tekne görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine inanılır.

Kahve falında teknenin batmasını görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında teknenin battığını görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında teknenin batması görmek sorunlarının günden güne artacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında batan tekne görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde tekneyle dolaşmak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tekne turu görmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında denize tekneyle açılmak fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir