AnaSayfa / Genel / Kahve falında teknenin batması görmek

Kahve falında teknenin batması görmek

Kahve falında teknenin batması görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında teknenin batması gördüyseniz:

  • Politik olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında teknenin batması görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında batan tekne görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Kahve falında teknenin batmasını görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında batmış tekne görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında teknenin battığını görmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ahşap tekne görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekneyle balık tutmak kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında suda tekne görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir