AnaSayfa / Genel / Kahve falında teknede oturmak

Kahve falında teknede oturmak

Kahve falında teknede oturmak kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında teknede oturmak gördüyseniz:

  • Belli bir olay veya durum için fazlaca gayret göstermeye değip değmeyeceğini iyi hesaplamalısınız.

Kahve falında teknede oturmak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına delalettir.

Kahve falında deniz tekne görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tekneyle dolaşmak istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında denizde tekne görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına işarettir.

Kahve falında denizde tekne kullanmak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su alan tekne görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına işarettir.

Kahve falında lüks tekne görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında denizde tekne sürmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir