AnaSayfa / Genel / Kahve falında teknede uçmak

Kahve falında teknede uçmak

Kahve falında teknede uçmak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında teknede uçmak gördüyseniz:

  • Olumlu değişiklikler hızlı olmanız durumunda finansal açıdan kar etmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında tekneyle uçmak konforunun artacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına yorulur.

Kahve falında teknede uçmak uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işarettir.

Kahve falında tekneyle kaçmak kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teknenin su aldığını görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balıkçı teknesine binmek üzüntülerin son bulacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teknede hamur görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında tekneden denize düşmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hız teknesine binmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir