AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekmelendiğini görmek

Kahve falında tekmelendiğini görmek

Kahve falında tekmelendiğini görmek hem mal ve para kaybedeceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tekmelendiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin anlattığı gerçeklikten uzak hikayeleri dinlemek zorunda kalabilir veya hayalci ya da yanıltıcı fikir veya planlarını çürütmekle vakit kaybedebilirsiniz.

Kahve falında at tekmelemesi görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kediye tekme attığını görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında kediye tekme atmak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında anneye tekme atmak sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnına tekme yemek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına işarettir.

Kahve falında domuza tekme atmak tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında uçan tekme atmak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atın tekme attığını görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir