AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnına tekme yemek

Kahve falında karnına tekme yemek

Kahve falında karnına tekme yemek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, evindeki huzurun bozulacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında karnına tekme yemek gördüyseniz:

  • İnandığınız şeyler için çaba sarf etmeniz ortaya farklı işler çıkmasını sağlayabilir.

Kahve falında karnına tekme yemek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında tekme yemek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hayallerine ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden tekme yemek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında babadan tekme yemek patron koltuğuna yükseleceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzüne tekme yemek insan sevindireceğine, dua alacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtına tekme yemek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine alamet eder.

Kahve falında bebek tekmelemesi görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tekme yediğini görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir