AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın tekme attığını görmek

Kahve falında atın tekme attığını görmek

Kahve falında atın tekme attığını görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında atın tekme attığını gördüyseniz:

  • En iyisi mümkün olduğu kadar kenara çekilerek seyirci kalmanızdır.

Kahve falında tekme attığını görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin tekme attığını görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına rivayet eder.

Kahve falında at tekmelemesi görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at tarafından tekmelenmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında ineğin tekme attığını görmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında kediye tekme attığını görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğin tekme attığını görmek gelirinin azalacağına, çok farklı bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında atın tekme attığını görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir