AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlekli sandalye itmek

Kahve falında tekerlekli sandalye itmek

Kahve falında tekerlekli sandalye itmek alınan borçların ödenemeyeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, hastalıklarından kurtulacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalye itmek gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor.

Kahve falında tekerlekli sandalye itmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına inanılır.

Kahve falında gemi itmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına delalettir.

Kahve falında birini uçuruma itmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında birini suya itmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi itmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ayakla itmek atılan adımların zarar vereceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına yorulur.

Kahve falında birini çukura itmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine alamet etmektedir.

Kahve falında uçuruma itmek üzüntülerin sona ereceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir