AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakla itmek

Kahve falında ayakla itmek

Kahve falında ayakla itmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yükünün azalacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, sağlığını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakla itmek gördüyseniz:

  • Çevrenize olan muamelelerinizde saygısızca davranma meylindesiniz.

Kahve falında ayakla itmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi itmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini merdivenden itmek bir süre sıkıntı çekeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına tabir olunur.

Kahve falında arabayı itmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında denize itmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını itmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otobüs itmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında otomobil itmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, şansının hep açık olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir