AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini suya itmek

Kahve falında birini suya itmek

Kahve falında birini suya itmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, günahlarının affedileceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında birini suya itmek gördüyseniz:

  • Tek yanlı düşünmemeniz gerekiyor.

Kahve falında birini suya itmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında denize itmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında balkondan itmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına inanılır.

Kahve falında gemi itmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında tren itmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi itmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine inanılır.

Kahve falında otomobil itmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otobüs itmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir