AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi itmek

Kahve falında gemi itmek

Kahve falında gemi itmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, imkânların günden güne azalacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gemi itmek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilirsiniz veya mevcut ilişkinizde yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında gemiyi itmek rızkının kesilmeyeceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya alamet eder.

Kahve falında gemi itmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, gelirinin sürekli olacağına işarettir.

Kahve falında birini merdivenden itmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz araba itmek ne yöne gideceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına inanılır.

Kahve falında otomobil itmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini uçurumdan itmek büyük miktarda para kazanılacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında denize itmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yokuş yukarı araba itmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir