AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakla çamaşır yıkamak

Kahve falında ayakla çamaşır yıkamak

Kahve falında ayakla çamaşır yıkamak işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, hasta ise bakacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakla çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Her şeyi aynı an da halletmeniz gerekmiyor.

Kahve falında ayakla çamaşır yıkamak yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde çamaşır yıkamak sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, rahat geçinerek yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşır yıkamak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının çamaşır yıkadığını görmek heveslerinin de azalacağına, üzüntülerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan suda çamaşır yıkamak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında banyoda çamaşır yıkamak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birinin çamaşır yıkadığını görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına yorulur.

Kahve falında başkasının kirli çamaşırlarını yıkamak gittiği yolda muvaffak olacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir