AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi ayağını yıkamak

Kahve falında kendi ayağını yıkamak

Kahve falında kendi ayağını yıkamak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında kendi ayağını yıkamak gördüyseniz:

  • Daha kuvvetli ya da önemli yeteneklerinizi ön plana çıkartan bir özgeçmiş oluşturmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında ayak yıkadığını görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağını yıkadığını görmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin ayaklarını yıkamak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında ayağı yıkamak uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derede ayaklarını yıkamak kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine işaret eder.

Kahve falında babanın ayağını yıkamak tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, barış için adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak yıkamak sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına inanılır.

Kahve falında annenin ayaklarını yıkamak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir