AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlek sökmek

Kahve falında tekerlek sökmek

Kahve falında tekerlek sökmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, ticaret hayatına atılacağına, sağlığının yerinde kalacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekerlek sökmek gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında tekerlek sökmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, insanlar arasında yüceleceğine işarettir.

Kahve falında babasını tekerlekli sandalyede görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekerlek görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını tekerlekli sandalyede görmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturmak geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini tekerlekli sandalyede görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine işaret eder.

Kahve falında birinin tekerlekli sandalyede görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında bir yakınını tekerlekli sandalyede görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir