AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını tekerlekli sandalyede görmek

Kahve falında başkasını tekerlekli sandalyede görmek

Kahve falında başkasını tekerlekli sandalyede görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasını tekerlekli sandalyede gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturduğunu görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye binmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında birini tekerlekli sandalye görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yüzünün hep güleceğine delalet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede hasta görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına rivayet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye mahkum olmak sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye oturduğunu görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, alım gücünün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini tekerlekli sandalyede görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini tekerlekli sandalyede görmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir