AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını tekerlekli sandalyede görmek

Kahve falında babasını tekerlekli sandalyede görmek

Kahve falında babasını tekerlekli sandalyede görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, ayrılanların birleşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasını tekerlekli sandalyede gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden veya çalışmalarınızın boşa çıkmamasını sağlayabilecek kişilerle bir araya gelmeye bakın.

Kahve falında babasını tekerlekli sandalyede görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine alamet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyeyle gitmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sağlam birini tekerlekli sandalyede görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede birini görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına delalettir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede hasta görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına delalet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturan birini görmek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birini tekerlekli sandalyede görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir