AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini tekerlekli sandalyede görmek

Kahve falında annesini tekerlekli sandalyede görmek

Kahve falında annesini tekerlekli sandalyede görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine işarettir.

Kahve falında annesini tekerlekli sandalyede gördüyseniz:

  • Romantik bir randevu ya da görüşme hayata iyimser bakmanızı sağlayabilir.

Kahve falında annemi tekerlekli sandalyede görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini tekerlekli sandalyede görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi tekerlekli sandalyede görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturan birini görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalet eder.

Kahve falında sağlam birini tekerlekli sandalyede görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında birini tekerlekli sandalye görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını tekerlekli sandalyede görmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında tekerlekli sandalyede hasta görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir