AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlekli sandalye oturmak

Kahve falında tekerlekli sandalye oturmak

Kahve falında tekerlekli sandalye oturmak yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, hayırlı bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşlıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturmak bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine delalettir.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturmak aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturduğunu görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, hayırlı bir sürece girileceğine işaret eder.

Kahve falında sandalye tekerlekli sandalyede oturmak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye oturduğunu görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına işarettir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturduğunu görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye oturmak kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi tekerlekli sandalyede görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir